MARCO POLO KETERING

Bilo da je u pitanju vesela žurka, svečano veselje, poslovna konferencija ili korporativna proslava, pobrinućemo se da vaši gosti budu oduševljeni, a komletan događaj ostane nezaboravan!

Naša ponuda

Raznovrsni meniji: Bilo da preferirate klasične recepte, internacionalne delicije ili posebne dijetalne opcije, naši kreativni kuvari prilagođavaju svaki meni prema vašim željama.

Dostava na Vašu lokaciju: Dolazimo bez obzira na mjesto događaja! Naša ekipa će brzo i pažljivo isporučiti svaki zalogaj na vašu lokaciju.

Profesionalno osoblje: Od postavljanja do posluživanja, naše iskusno osoblje brine se za sve detalje, tako da se možete opustiti i uživati u trenutku.

Prilagođene opcije: Svaki događaj je jedinstven, zato nudimo prilagođene opcije kako bismo ispunili Vaše posebne zahtjeve i stvorili autentično gastronomsko iskustvo.

Zašto odabrati baš nas?

Kvalitet bez kompromisa: Koristimo samo najsvježije sastojke kako bismo osigurali vrhunski ukus u svakom zalogaju.

Osjećaj pouzdanosti: Naša predanost vašem zadovoljstvu i iskustvu osigurava događaj bez stresa i bezbrižnu zabavu za Vas i Vaše goste.

Dostupnost: Nudimo ketering usluge na području Brčko distrikta BiH i šire okoline, donoseći vrhunski gastronomski doživljaj gdje god da se nalazite.

Kontaktirajte nas kako bismo zajedno stvorili savršen plan za vaš događaj:

info@restoranmarcopolo.net

+ 387 66 756 901

+ 387 65 539 871

Pon – Ned: 09:00 – 23:00